Verhulstlaan 250

5012 GH TILBURG

€ 319.000,- k.k

ruler icon 126 m²

ruler icon 6 kamers

Omschrijving

Verrassend ruime, instapklare en energiezuinige woning, met zelfstandige studio, voorzien van 12 zonnepanelen en (nagenoeg) geheel voorzien van kunststof kozijnen. Op de begane grond is de zelfstandige studio gesitueerd welke is voorzien van een woonkamer met kitchenette, toiletruimte en slaapkamer met ensuite inloopdouche.
Op de eerste verdieping zijn de ruime woonkamer en halfopen keuken gelegen en op de tweede verdieping bevinden zich nog eens 3 slaapkamers en een badkamer.
Daarnaast is de woning volledig geïsoleerd, voorzien van een oprit en tuin met overkapping en gelegen in een rustige en verkeersluwe omgeving nabij het Quirijnstokpark en het Wagnerplein.

Woonoppervlakte: 126m2
Gebouwgebonden buitenruimte: 7m2
Externe bergruimte: 8m2
Inhoud: 444m3
Perceel: 95m2 + circa 37m2 bruikleen
Bouwjaar 1974

Begane grond:
Middels de overdekte entree is er toegang tot de hal. De hal staat in verbinding met de zelfstandige studio, meterkast (7 vernieuwde groepen) trapopgang naar de eerste verdieping, deels betegelde toiletruimte met fonteintje en de tuin. De zelfstandige studio is verdeeld in een woonkamer met kitchenette (16m2), slaapkamer (9m2) met ensuite inloopdouche en een aparte toiletruimte. De studio heeft een fijne indeling en een eigen entree.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is opgesplitst in een woonkamer en keuken die in open verbinding met elkaar staan. De woonkamer (26m2) is aan de voorzijde van de woning gelegen en biedt ruime voor een ruime zithoek en een grote eettafel. Over de gehele breedte is een raampartij gesitueerd die zorgt voor veel daglicht. De zithoek grenst aan het balkon. Het balkon biedt ruimte voor meerdere stoelen, is voorzien van een zonneluifel en maakt het mogelijk om heerlijk buiten te zitten. Vanuit de woonkamer is er tevens toegang tot de trap naar de tweede verdieping.
De riante keuken (13m2) is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een L-vormig interieur. Het interieur is gerenoveerd in 2021 en beschikt over een vaatwasser, brede spoelbak, 4 pits inductiekookplaat, combioven koel/vriescombinatie. De keuken is tevens voorzien van aansluitingen voor de wasmachine/droger en een bergkast met cv-ketel (bouwjaar 2020). De gehele eerste verdieping is afgewerkt met een moderne grijze tegelvloer.

Tweede verdieping:
Vanuit de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde zijn de eerste twee slaapkamers gelegen. Beiden hebben een prettige oppervlakte (9m2 en 10m2) en zijn uitermate geschikt als kinderkamer of werkplek. De ouderlijke slaapkamer (14m2) is aan de achterzijde gelegen over de gehele breedte van de woning. De slaapkamer biedt ruimte voor een tweepersoonsbed en kasten.
De kamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer en rolluiken. De geheel betegelde badkamer (3m2) beschikt over een ruime inloopdouche, wastafel met meubel, spiegel, hangend toilet en radiator.

Buiten:
Aan de voorzijde is de woning voorzien van een bestrate parkeerplaats en looppad naar de voordeur. De achtertuin is grotendeels bestraat maar er is ook ruimte voor beplanting. De tuin (circa 60m2) biedt ruimte voor een eettafel en loungeset. Aan de achterzijde van de tuin is een houten berging (8m2) met sfeervolle overkapping (8m2) gerealiseerd.
De berging is tevens voorzien van elektra en een achterom.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 319.000,- k.k

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1974

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Wonen

126 m²

Externe bergruimte

8 m²

Perceel

95 m²

Inhoud

444 m³

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

1

Badkamervoorzieningen

Douche

Voorzieningen

  • rolluiken
  • tv kabel
  • buitenzonwering
  • zonnecollectoren
  • schuifpui

Energie

Energielabel

C

Isolatie

  • dakisolatie
  • dubbel glas
  • hr glas

Verwarming

  • cv ketel

Warm water

  • cv ketel

Cv-ketel

Intergas

Kadastrale gegevens

Oppervlakte

95

Buitenruimte

Ligging

  • in woonwijk

Tuin

  • achtertuin

Achtertuin

60

Ligging tuin

Oost

Bergruimte

Schuur/berging

Vrijstaand hout

Schuur/berging voorzieningen

  • voorzien van elektra

Garage

Soort garage

  • geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid

  • openbaar parkeren
  • op eigen terrein

Scroll naar boven