't Schoor 49

5061 DH OISTERWIJK

€ 569.000,- k.k

ruler icon 112 m²

ruler icon 3 kamers

Omschrijving

Driekamerappartement, gebouwd in 2007, met balkon/loggia op het zuidwesten en eigen parkeerplaats in het souterrain. Het appartement is gesitueerd in het project Ten Bijgaerde in een kleinschalig residentieel appartementencomplex, gelegen op de 3e verdieping van een in totaal vier woonlagen tellend appartementencomplex. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, bijkeuken, twee grote slaapkamers en een complete badkamer.

Woonoppervlakte: 112m2
Gebouwgebonden buitenruimte: 9m2
Externe bergruimte: 19m2
Inhoud: 370m3
Bouwjaar: 2007

Ligging:
't Schoor ligt grenzend aan en liggend in een prachtig park met oude bomen omsloten door de Udenhoutseweg en de Gasthuisstraat nabij het sfeervolle centrum van Oisterwijk. Het appartementencomplex bereikt u via de ingang aan de Gasthuisstraat. Het is een historische plek vol bijzondere details zoals een oude kloostermuur en een kapelletje.
Aan de achterzijde van het complex is er toegang tot een groot speelveld.

Appartementencomplex:
Binnenkomst via de centrale entree aan de voorzijde van het gebouw. Deze entree is afgesloten en alleen toegankelijk voor bewoners en bezoekers welke zich via het bellentableau (met videofoon installatie) kunnen aanmelden. In het souterrain bevinden zich de privé parkeerplaats en de berging van 6m² (beschikt over elektra). Voor bezoekers zijn er voldoende parkeermogelijkheden aan de voorzijde van het complex.

Appartement:
Vanuit het portiek is er toegang tot de hal. De hal (9m2) heeft een oppervlakte en biedt ruimte voor een garderobe en een dressoir. Vanuit de hal is er toegang de meterkast (8 groepen, waarvan 1 dubbele), de tweede slaapkamer, geheel betegelde toiletruimte met fonteintje en de overloop die in open verbinding staat met de woonkamer.

De vierkante woonkamer (42m2) geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en is verdeeld in een zithoek gelegen bij het inpandige balkon en een eetgedeelte gelegen bij de keuken. Samen met de overloop biedt de woonkamer voldoende ruimte voor kasten. De keuken (8m2) staat in open verbinding met de woonkamer er is voorzien van een L-vormig interieur en een hoge kastenwand. Het interieur beschikt over een vaatwasser, spoelbak, carrouselkast, apothekerskast, combimagnetron en koelvriescombinatie.

Het inpandige balkon heeft een prettige oppervlakte van 9m2 en is voorzien van een tegelvloer en elektrische luifel. Het balkon kijkt uit op het parkje gelegen achter het complex.

Vanuit de overloop is er tevens toegang tot de bijkeuken/berging en de hoofdslaapkamer.
De hoofdslaapkamer heeft een riante oppervlakte van 20m2 en biedt hiermee voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, kasten en een bureau. De slaapkamer is voorzien van een brede raampartij met een rustgevend uitzicht. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de badkamer. De complete badkamer (7m2) is voorzien van een inloopdouche met glazen deuren, toiletmeubel, toilet, bidet, ligbad, designradiator en wastafel met meubel en spiegelmeubel.
De tweede slaapkamer is momenteel in gebruik als logeerkamer/kastenkamer en heeft een oppervlakte van 12m2.

De bijkeuken/ berging (7m2) is voorzien van de aansluitingen voor de wasmachine/droger, cv-ketel (2020), mechanische ventilatie en biedt voldoende bergruimte.

Algemeen:
VvE bijdrage: € 264,86 per maand.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 569.000,- k.k

Status

Verkocht onder voorbehoud

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2007

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Wonen

112 m²

Externe bergruimte

19 m²

Inhoud

370 m³

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Aantal woonlagen

4

Voorzieningen

  • tv kabel
  • lift

Energie

Energielabel

A +

Isolatie

  • dakisolatie
  • muurisolatie
  • vloerisolatie
  • dubbel glas
  • volledig geisoleerd

Verwarming

  • cv ketel

Warm water

  • cv ketel

Buitenruimte

Ligging

  • aan rustige weg
  • in woonwijk

Tuin

  • geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging

Inpandig

Schuur/berging voorzieningen

  • voorzien van elektra

Garage

Soort garage

  • parkeerkelder
  • souterrain

Garage capaciteit

1

Garage voorzieningen

  • elektrische deur

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid

  • op eigen terrein

Scroll naar boven