Ringbaan-Oost 70

5013 CC TILBURG

€ 299.000,- k.k

ruler icon 109 m²

ruler icon 4 kamers

Omschrijving

Sfeervolle, ruime tussenwoning op zeer korte afstand van het bruisende centrum van Tilburg. De woning beschikt over een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken, wasruimte, 3 volwaardige slaapkamers, badkamer, onderhoudsvrije tuin en dakterras. Verder is de woning voorzien van kozijnen met grotendeels HR+(+) glas en nieuwe dakisolatie.

Woonoppervlakte: 109m2
Overige inpandige ruimte: 4m2
Gebouwgebonden buitenruimte: 18m2
Inhoud: 400m3
Perceel: 105m2
Bouwjaar 1941

Begane grond:
De ruime hal biedt voldoende ruimte voor een garderobe en staat in verbinding met de woonkamer, vernieuwde meterkast (8 groepen) en de trapopgang.
De L-vormige woonkamer (29 m²) heeft een prettige woonoppervlakte en biedt ruimte voor een grote zithoek, eettafel en kasten. De woonkamer staat in verbinding met de tuin middels een schuifpui en de keuken.
De keuken (9 m²) biedt ruimte voor een ontbijttafel en is voorzien van een recht keukeninterieur. Het interieur is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, dubbele spoelbak met close-in-boiler en veel bergruimte. Achter de keuken is de bijkeuken gesitueerd, die ruimte biedt voor kasten en/of een extra koelkast. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de tuin, de wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger, en de geheel betegelde toiletruimte met fonteintje en hangend toilet met inbouwreservoir.

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop is er toegang tot twee volwaardige slaapkamers en de badkamer.
Aan de voorzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer (13 m²), voorzien van twee inbouwkasten met voldoende bergruimte, een wastafel en screens. De slaapkamer (9 m²) aan de achterzijde biedt eveneens ruimte voor een tweepersoonsbed en is voorzien van een inbouwkast.
De geheel betegelde badkamer (5 m²) is voorzien van een wastafel met meubel, designradiator, toilet en inloopdouche. Vanuit de badkamer is er toegang tot het dakterras (18 m²), gelegen boven de uitbouw.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is er toegang tot de tweede verdieping. De tweede verdieping (18 m²) dient als derde ruime slaapkamer en geniet van veel daglicht door de drie dakramen. Tevens bevindt zich hier de Cv-ketelruimte, die ook bergruimte biedt.

Buiten:
De achtertuin (circa 40 m²) is grotendeels voorzien van tegelwerk en biedt ruimte voor een tafel en loungeset. De tuin beschikt over een wateraansluiting en een houten berging voor extra bergruimte. Tevens is de tuin voorzien van een achterom.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 299.000,- k.k

Status

Te koop

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1941

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Wonen

109 m²

Gebouwgebonden buitenruimte

4 m²

Perceel

105 m²

Inhoud

400 m³

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

2

Badkamervoorzieningen

Toilet wastafel wastafelmeubel inloopdouche

Voorzieningen

  • tv kabel
  • dakraam

Energie

Isolatie

  • dakisolatie
  • dubbel glas
  • hr glas

Verwarming

  • cv ketel

Warm water

  • cv ketel

Kadastrale gegevens

Oppervlakte

105

Buitenruimte

Tuin

  • achtertuin

Ligging tuin

Noordoost

Bergruimte

Schuur/berging

Aangebouwd hout

Garage

Soort garage

  • geen garage

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid

  • openbaar parkeren

Scroll naar boven