Pastoor van Heesbeenstraat 2

5061 CH OISTERWIJK

375.000/K.K.

Omschrijving

Slagerij met riante werkplaats en bovengelegen appartement. De slagerij is al jaren een begrip in Oisterwijk en is gelegen in een woonwijk nabij alle basisvoorzieningen en uitvalswegen. In de straat en omgeving kan men gratis parkeren.
De slagerij is mogelijk voor te zetten, maar het bestemmingsplan biedt ook diverse andere mogelijkheden. Het naastgelegen woonhuis (niet meegenomen in de online presentatie) is additioneel ook over te nemen in overleg.

Bedrijfsoppervlakte: 200m2
Woonoppervlakte: 34m2
Gebouwgebonden buitenruimte: 84m2
Externe bergruimte: 32m2
Inhoud: 841m3
Perceel: 346m2
Bouwjaar 1935/1970

Bedrijfsruimte/slagerij:
Entree met luifel geeft toegang tot de winkel. De winkel (62m2) is voorzien van een grote vitrine met rondom werkruimte. Tevens beschikt de winkel over een spoelkeuken en een grote koeling (13m2). Vanuit de winkel is er toegang tot de overdekte werkplaats en ruime bergzolder (vlizotrap) gelegen boven de gehele winkel. De zolder heeft bruto oppervlakte van 74m2.
De overdekte werkplaats (33m2) fungeert eveneens als opslag en staat in verbinding met een extra opslagruime de keuken en het achter terrein. De keuken is gelegen in het linker gedeelte van het geheel in een voormalig woonhuis. De keuken heeft een riante oppervlakte van 47m2, is voorzien van voldoende elektra en geeft toegang tot de tweede grote koeling (27m2).
Middels het terrein aan de achterzijde is er toegang tot de toiletgroep en de kantine (10m2), gelegen in de aanbouw achter de tweede koeling. De kantine biedt ruimte voor een eettafel. De toiletgroep is verdeeld in twee toiletten en algemene ruimte met spoelbak. Op het achter gelegen terrein is tevens de 3de en grootse koeling (en trapopgang naar het bovengelegen appartement) gesitueerd. Deze koeling heeft een oppervlakte van 32m2.

Appartement:
Middels het ruime dakterras is er toegang tot het appartement gelegen boven de keuken van de bedrijfsruimte. Het appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft een oppervlakte van 25m2 en staat in verbinding met de slaapkamer, badkamer, bergkast en kast v.v. aansluitingen voor de wasmachine en droger. De slaapkamer (7m2) biedt ruimte voor een eenpersoonsbed maar is ook uitermate geschikt als thuiswerkplek. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet. Tevens beschikt het appartement over een ruime bergzolder met vlizotrap. Het dakterras van het appartement heeft een zeer riante oppervlakte en beschikt over een hoge reling met een doek voor extra privacy.

Bestemmingsplan:
De locatie is bestemd onder “Gemengd” met een wooneenheid. Dit betekent dat wonen en werk te combineren is. Verder geeft het bestemmingsplan het bevoegd gezag om het aantal wooneenheden te wijzigen.
Maximale goothoogte 4 meter en maximale bouwhoogte 8 meter.

Woning:
De woning gelegen naast de slagerij (Tilburgseweg 106) is niet getoond in de presentatie maar is eventueel additioneel te koop. Het betreft een sfeervolle en moderne ingerichte hoekwoning voorzien van een luxe keuken met open verbinding naar de eetkamer en zithoek, werkplek/speelkamer op de begane grond, 2 ruime slaapkamers, grote badkamer en zolder met vaste trap. De zolder biedt mogelijkheden voor uitbreiding.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs

375.000/K.K.

Status

Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie

Belegging

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwperiode

1935

Oppervlakten

Oppervlakten

234 m²

Belegging oppervlakte

234 m²

Omgeving

Ligging

Inwoonwijk

Parkeergelegenheden

Parkeerfaciliteiten

Gratis parkeren

Scroll naar boven