Makelaar Oisterwijk

Verkoop

Koop

Verhuur

Taxatie

Kroon Makelaardij Oisterwijk

Kroon Makelaardij is een vastgoedmakelaar gevestigd in Oisterwijk. Wij bieden het volledige pakket aan diensten op het gebied van verkoop, aankoop, verhuur en beheer van vastgoed in Oisterwijk en omliggende dorpen. Kroon makelaardij is een zeer lange tijd bekend als makelaar in Oisterwijk. Doordat wij volledig gecertificeerd zijn, en vele jaren ervaring hebben zijn wij de go-to makelaar in Oisterwijk!

Woning kopen Oisterwijk

Kroon Makelaardij biedt een volledig scala aan vastgoeddiensten. Wij beschikken over een team van ervaren en professionele makelaars die deskundig advies geven en hun klanten begeleiden tijdens het volledige vastgoedproces. Doordat wij een a tot z mentaliteit hebben is het aanschaffen van een woning nog nooit zo makkelijk geweest. Wacht niet langer en neem contact op met Kroon Makelaardij!

Woning verkoop Oisterwijk

Doordat Kroon makelaardij gevestigd is in Oisterwijk, kennen wij de omgeving(Oisterwijk, Moergestel, Udenhout, Berkel-Enschot, Tilburg, Haaren)

Woning verhuur Oisterwijk

Kroon Makelaardij biedt ook verschillende diensten aan op het gebied van verhuur van vastgoed in Tilburg en omgeving. Wij van Kroon Makelaardij hebben veel ervaring met het vinden van geschikte huurders voor diverse soorten vastgoed, zoals woningen, kantoren en bedrijfspanden. Wij zorgen voor een efficiënt verhuurproces en bieden hulp bij het opstellen van huurovereenkomsten en andere juridische documenten. Wil jij nou een woning huren, of verhuren in Tilburg? Neem contact op!

Taxatie Oisterwijk

Het taxeren van een woning is een proces waarbij de waarde van een woning bepaald wordt. Doordat wij van Kroon Makelaardij erkende taxateurs zijn met veel ervaring in de omgeving Tilburg, behoort dit tot één van onze diensten. Een taxatie van je woning kan nodig zijn in meerdere situaties zoals:

  • Het aanvragen van een hypotheek
  • Een echtscheiding
  • Verkoop van de woning
  • Interesse in de waarde van jouw woning
Omdat wij registreert staan bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), kan je er vanuit gaan dat wij een geavanceerd en uitgebreid taxatierapport opstellen waarin de waarde van jouw woning vastgesteld wordt. Vragen? Neem contact op!

Neem contact op

Scroll naar boven